Rie Sonne Mortensen

En kvinde fra provinsen – i storbyen

Jeg hedder Rie. Jeg er 37 år, født på Bornholm og nu med base i Rødovre sammen med min mand, Frank, og vores datter, Caroline.

Jeg er uddannet på kontor og har videreuddannet mig med fag i bl.a. kommunikation. Til daglig arbejder jeg i Borgerservice i Københavns Kommune, hvor jeg sidder på telefonen, de sociale medier, mail og også hjælper i den fysiske front.

Interesser

Jeg elsker hygge, mad, vin, lækre skønhedsprodukter, rejser til varme lande, musik og min have.

Yndlingsartister: Karen og Jewel, men hører pt. mest børnemusik med Caroline

Yndlingsdrinks: Sangria og Malibu + cola

Yndlingsretter: Sushi og is.

Ingen parabener – tak!

Når jeg køber skønhedsprodukter, går jeg umiddelbart efter produkter uden parabener og andet snask. Jeg køber så vidt muligt økologisk, og heldigvis bliver det lettere og billigere dag for dag, da flere virksomheder endelig har fundet ud af, at det ikke behøver at koste en formue at producere sunde produkter.

Jeg køber disse produkter, fordi jeg på et tidspunkt har prøvet at få hudproblemer pga. billige, syntetiske produkter. Dengang måtte jeg gå en længere periode uden makeup og måtte kun bruge e-salve, så min hud igen kunne komme i balance. Dér valgte jeg at tage min hud og krop mere alvorligt. Den skal jo helst holde en del år endnu.