Leggings

2. juni 2013

Jeg kan lige så godt sige det. Jeg elsker leggings. Du kan bruge dem til både hverdag og fest, og de koster normalt ikke det store.

Jeg går ofte i leggings. Faktisk hele året rundt. Efterår og vinter kommer mine sorte termo-leggings frem, mens jeg forår og sommer oftest bruger bomulds-leggings.

Lækre billige leggings til forår og sommer

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) ser du mine nyeste leggings. Jeg har købt dem i Bestsellers webshop for 100 kroner.

Normalt er jeg ikke meget for at have flerfarvede leggings på – eller flerfarvede bukser for den sags skyld. De tager ofte fokus fra andre dele af kroppen, som jeg hellere vil vise frem. Jeg vil heller ikke bare ligne alle andre med leggings i alle mulige farver og mønstre, fordi det er sådan moden er lige nu. Jeg faldt dog over disse leopard-plettede leggings, da jeg (igen) ledte efter sorte leggings, og de er faktisk rigtig fede. De giver kant, og det kan jeg godt mangle engang i mellem.

Leggings i bomuld giver sig normalt en del, og derfor købte jeg dem i en størrelse mindre, end jeg normalt ville købe bukser i. Det skønne ved disse leggings er, at de sidder rigtig godt og er behagelige at have på. Jeg har lange ben og, synes jeg selv, lidt ekstra på sidebenene, og jeg kan kun varmt anbefale disse leggings pga. pasformen.

leggings

 

Sommerjakke

16. juni 2013

Om sommeren bør man jo egentlig ikke have brug for en jakke, men da sommer i Danmark ikke altid betyder sol og 25 grader, er det nok en god idé med en tynd en af slagsen.

Jeg har nogle stykker. Jeg kan simpelthen ikke nøjes med én. Jeg skal have jakker, der passer til forskellige sæt tøj. Min kæreste synes, jeg har får mange jakker, men hvad ved han. De færreste mænd går jo med oversize trøjer eller kjoler, hvor en kort jakke bare ikke altid passer til.

Trenchcoat

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) ser du min trenchcoat. Jeg købte den i Magasin, da de kørte Superbazar (tilbud). Den vejledende pris er 500 kroner.

Jeg er rigtigt glad for denne trenchcoat. Den kan bruges sammen med de fleste farver tøj. Den er elegant og feminin, og den er ikke for tyk. Det vil sige, at den passer perfekt til den ofte blæsende danske sommer.

Denne trenchcoat kan fåes i mange forskellige farver. Er du ikke til sandfarvet eller sort, kan du fx også få den i bordeaux. Vil du hellere have en kort model, er det også muligt.

Hvis du vælger at købe denne trenchcoat, så vær opmærksom på, at armene kan virke en smule korte. Specielt hvis du cykler meget, vil du nok synes, det i længden bliver irriterende.

IMG_0614

 

Solbriller

23. juni 2013

Det kan være rigtig svært at finde nogle gode solbriller, som passer til hovedformen, og som passer til det meste tøj. Tidligere har jeg ofte købt billige solbriller i fx H&M, men jeg har aldrig rigtig fundet nogen, som var lige mig. Intet ondt om H&M, for de har mange fine ting. Solbrillerne er efter min mening bare sjældent af god kvalitet. Man kan selvfølgelig argumentere for at købe billige solbriller. Forsvinder de pludselig, har man ikke mistet det store. Jeg vil dog hellere have god kvalitet – solbriller der holder i flere år.

Gucci

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) ser du mine brune solbriller fra Gucci. Jeg købte dem på tilbud på sunglassesshop.dk for 1.586 kroner i sommeren 2011, og de er stadig så flotte, som da jeg købte dem.

På sunglassesshop.dk kan man købe solbriller fra sommerens kollektion og fra tidligere kollektioner. Det er rigtig fedt for folk som mig, der er ligeglade med, om solbrillerne følger sommerens trend. Jeg går mere op i, at de passer til mig, og at de har et klassisk look.

Jeg er meget glad for mine solbriller. Det bedste havde selvfølgelig været, at de var sorte, men alt behøver ikke være sort.

Jeg kan klart anbefale siden sunglassesshop.dk. Gå derind og klik lidt rundt. Der er masser af solbriller at vælge i mellem – både til kvinder og mænd.

IMG_0616

 

Jakke eller cardigan

30. juni 2013

Jeg har flere gange prøvet at stå i en situation, hvor jeg ikke vidste, hvad jeg skulle tage udenpå min pæne trøje. Tog jeg en jakke på, ville det måske blive for varmt. Tog jeg kun cardigan på, blev det måske for koldt. Hvad gør man så? Jo, man tager selvfølgelig en blazer på.

Blazeren er en mellemting mellem en jakke og en cardigan, og den er fantastisk. Den pepper dit outfit op.

Blazers

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) ser du mine to blazers. Jeg skal helt sikkert have flere.

Den sorte cardigan med blåt inderfor er fra H&M. Det er en størrelse 36, som er begyndt at blive en smule stram for mig. Jeg klemmer mig dog stadig gerne ned i den. Jeg ligner lidt en business woman med den på. Den er efterhånden fire-fem år gammel, men jeg mener at huske, at den kostede omkring 250 kroner. Det får man ikke meget blazer for i dag. Til gengæld er udvalget af blazere blevet meget større med årene, så der er mere at vælge i mellem.

Den blå blazer er af mærket Berskha og er i str. L. Den er købt i Barcelona for et år siden til 312 kroner (omregnet fra euro). Den giver et lidt mere casual look end den sorte blazer, men den er stadig rigtig fed, specielt til almindelige blå jeans.

IMG_0633

 

Noget om halsen

7. juli 2013

Et tørklæde er måske ikke lige det, du i sommervarmen tænker mest på at tage på, men det er godt om halsen, når du er sommerforkølet eller vil sikre dig mod sommerforkølelse en kølig sommernat.

Da jeg tidligere på ugen selv havde brug for et tørklæde om halsen, fandt jeg ud af, at jeg lige nu har et ret sølle udvalg. Jeg har for nogle måneder siden smidt en masse kedelige tørklæder ud, men jeg har ikke købt nogle til at erstatte dem. Derfor har jeg ikke meget at vælge i mellem. Jeg endte med at tage mit stribede sort-hvide yndlings-tørklæde fra Nørgaard på Strøget på. Det er det, du kan se på billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone).

Casual tørklæder

I Magasin kan du lige nu købe et rigtig flot sandfarvet tørklæde med fjermønster til udsalgsprisen 74,70 kroner (eget mærke, dvs. Magasin). Det skal jeg vist forbi og kigge nærmere på. Det er super flot og billigt.

Hos Pieces kan du købe et lækkert tørklæde i farven light-sand til 129,95 kroner (Dolla Long Scarf). Farven er dog mere rødlig end sandfarvet, og det passer mig fint. Det er godt at have nogle tørklæder med farve.

IMG_0640

 

Sommerbukser

14. juli 2013

Når den danske sommer driller og kaster lidt for lave temperaturer og vind efter os, er det rart at have nogle tynde lange bukser på. Jeg går, som jeg tidligere har fortalt, oftest i leggings i sommerperioden, når det er for køligt til nederdele og shorts. I foråret fandt jeg dog et par rigtig lækre bukser, som kan bruges på mange forskellige tider af året.

Rope

Hos butikken Loftet købte jeg et par bukser af mærket Rope til 400 kroner. Bukserne kan jeg bruge udendørs om foråret og i sensommeren, når temperaturen er til lange bukser. Om vinteren kan jeg bruge dem som afslapnings-bukser, når jeg nusser rundt derhjemme.

Bukserne er i 50% bomuld og 50% polyester og er i strikket stil. De er skønne at have på og er absolut ikke for varme, selvom det er 15 grader udenfor.

Hvis du vil have nogle bukser, som du føler dig afslappet i, men som ikke må ligne almindelige sweetpants, vil jeg anbefale dig at prøve bukserne fra Rope. Disse bukser er cool pga mønstret og de sorte lommer. At de ser ud som om, de er strikket, gør dem endnu mere specielle. Jeg elsker dem.

IMG_0656

 

Sommerkjoler

21. juli 2013

Det er meget varmt i disse dage, og jeg går enten i shorts eller kjoler hele tiden. Selvom jeg har en enkelt tætsiddende maxi-dress, vil jeg helst have løstsiddende kjoler eller oversize trøjer på. Det har jeg det bedst med på nuværende tidspunkt.

For mig handler det ikke om at have tøj, der nødvendigvis følger moden her og nu. Det handler om at se godt ud i noget tøj, jeg har det godt med at have på. Det kan sagtens lade sig gøre at finde noget, som passer lige præcis dig, og det behøver ikke være dyrt. Når først du finder et par mærker, som du kan lide, er der intet i vejen for at købe flere farver af den samme slags top. Det gør jeg selv.

Samsøe Samsøe

I Magasin købte jeg sidste år kjolen til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone). Den er af mærket Samsøe Samsøe, som jeg er meget stor fan af. Denne kjole går til lige over knæet og kostede 250 kroner på tilbud. Jeg har den også i støvet grøn.

Kjolen er i 50% bomuld og 50% modal. Den er meget afslappende at have på, da den sidder dejligt løst. Har du kroppen til den, kan du også putte et bælte om livet. Det vil give et mere boheme-agtigt look.

Kjolen er ikke længere at finde i butikkerne, men du kan sagtens finde noget, der ligner. Prøv fx bare at søge på kjoler i prislejet 250-500 kroner på Miintos hjemmeside eller på hverdagskjoler på Bestsellers hjemmeside. Der er masser af muligheder.

IMG_0663

 

Efterår

3. september 2013

Vejret er begyndt at skifte lidt fra lun sommer til køligt efterår. Det betyder regn. Det skal vi ikke kimse ad. Regn er godt for naturen, og specielt vores græsplæne har brug for det. Den ser lidt gul ud, nu hvor vi har slået den. Regn betyder dog også regntøj, eller i hvert fald regnjakke.

Regnjakke fra Ilse Jakobsen

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) står jeg i min sorte Ilse Jakobsen regnjakke. Den er rigtig god, men den er faktisk lige lovlig varm at have på, når vejret er, som det i øjeblikket er.

Jeg købte den for to år på miinto.dk for 1000 kroner. Det er en pæn sjat, men den holder også rigtig godt. Den er pengene værd. Den er desuden ret pæn, og det synes jeg ellers sjældent, at regnjakker er.

Jeg købte jakken i størrelse small, og det passer meget godt til mig. Jeg har lange arme og bruger normalt størrelse medium, men jeg havde undersøgt andre folks anmeldelser af mærket, og flere skrev, at jakkerne var meget store i det.

Jeg ledte længe efter en regnjakke, jeg kunne lide. Til sidst måtte jeg give mig og lade den nærige Rie i baggrunden. De 1000 kroner er godt givet ud, og jakken er en klassiker. Den kan du få rigtig mange steder.

IMG_0734

 

Kolde tæer

27. oktober 2013

Jeg hader kolde tæer. Jeg får det nemt, for jeg er en rigtig frysekylling. Jeg måtte sidste år smide mine lange forede støvler fra Bianco ud. Enten havde jeg ikke fået imprægneret dem ordentligt, eller også var de ikke ordentligt lavet, for den ene støvle tog vand ind. Når jeg gik med dem på, sagde støvlen en lyd. Man var derfor ikke i tvivl om, at jeg var i nærheden.

Da jeg i år ikke rigtig har råd til at købe nye lange vinterstøvler, tænkte jeg, at jeg måtte finde på noget andet.

Hunter fleece-sokker

I Føtex købte jeg for nylig de fleece-sokker, som du kan se på billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone). De kostede 199 kroner. De er fra Hunter, så de passer til mine sorte Hunter gummistøvler. Dem har jeg ellers ikke brugt så meget, for de er en smule store i det. Det har nu vist sig at være heldigt, for så er der plads til fleece-sokkerne.

Jeg havde først lidt problemer med at få dem i støvlerne, men det var min egen fejl. Jeg troede, at jeg skulle proppe sokkerne i støvlerne og derefter tage støvlerne på. Jeg havde ikke læst vejledningen på pakken. Ja, der var simpelthen en vejledning, og heldigvis for det. Jeg skulle nemlig tage sokkerne på fødderne og derefter tage støvlerne på. De passede fint. De var meget varme. Derefter har jeg heller ikke fået brugt dem endnu. Det er stadig alt for varmt. Nu er jeg dog godt forberedt. Det kan jeg godt lide at være.

hunter fleece sokker

 

Basic bluser fra Samsøe & Samsøe

18. september 2014

Lad mig bare sige det rent ud: Jeg elsker Samsøe & Samsøe. De har lækre produkter, og jeg sværger til deres basic bluser og toppe. De findes i flere forskellige farver og udgaver, og de er i en lækker kvalitet til en overkommelig pris. Jeg har masser af dem, og jeg er meget glad for dem. Jeg plejer at købe dem i Magasin, Illum eller på Samsøe & Samsøes egen hjemmeside.

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) kan du se den lune, mørkeblå, oversize efterårs sweater, jeg købte på udsalg på deres hjemmeside for nogle måneder siden. Jeg fik den til halv pris, dvs. 300 kroner. Den er rigtig blød og passer mig super godt. Jeg glæder mig vildt til at skulle bruge den om en måned eller to, når temperaturen nok er lidt under de 10 grader.

Indtil på mandag kører Samsøe & Samsøes hjemmeside med et ‘tag fire for 300 kroner’s udsalg på udvalgte basic bluser og toppe. Jeg har allerede været inde og købe fire. Jeg havde lidt problemer med at få den oplyste rabat, da hjemmesiden drillede lidt, men webshop manageren var hurtig til at svare på min e-mail omkring det, og så fandt vi en løsning. Jeg kan nu se frem til at få min pakke med posten indenfor kort tid. Fragtfrit selvfølgelig. Jubiii:-)

sweater samsøe

 

Det er så koldt derude…

30. oktober 2014

Det er begyndt at blive lidt køligere udenfor, og jeg har nu stort set hver dag tørklæde på. Jeg er nemlig en værre frysekylling. Det er noget tid siden, jeg har fået nyt tørklæde, så tidligere på ugen købte jeg på Bestsellers hjemmeside et flot grå-pink tørklæde til 65 kroner. Det var halv pris. Jeg synes, det er super flot. Det kan virkelig pifte et outfit op.

Jeg købte også nogle nye jeans, da jeg ikke længere kunne passe så mange af mine gamle par (jeg er sgu blevet lidt tykkere de seneste par år;-)). De er dejligt bløde og sidder helt tæt til kroppen (skinny jeans). De kostede 260 kroner (også hos Bestseller – mærket Only). Det kan være lidt svært med størrelserne. Jeg plejer at bruge M, så det købte jeg først. Den størrelse var en smule for lille. Så købte jeg L. Den er lidt for stor. Nu gider jeg ikke bytte mere. Jeg må vist bare til at tabe mig en smule, så jeg igen kan passe M og ikke ligger mellem to størrelser. Det må dog vente til næste år. Der er jo lige en rejse og en højtid (julen), der skal overstås først;-)

Tørklæde