Showergel

2. juni 2013

Der findes rigtig mange forskellige slags showergel. Jeg er af den opfattelse, at showergel ikke skal koste det store, da jeg ikke bruger det hver dag. Netop af den grund prøver jeg også oftere nye mærker af showergel, end jeg fx gør med shampoo og balsam.

Born to Bio

Born to Bio er et fransk mærke, der laver økologiske hud- og hårprodukter til lav pris. Du kan kende produkterne på den farverige emballage.

Jeg har købt Born to Bios showergel med aloe og bambus på greenskin.dk til 59 kroner. En helt fin pris for et økologisk produkt. Kvaliteten er dog efter min mening ikke i top.

Selve showergelen har en lidt mærkelig konsistens. Hvis jeg skal sammenligne den med noget, vil jeg sige, at den føles som en alt for vandet vandmand. Når showergelen kommer på kroppen, skummer den næsten ikke op, som jeg ellers forventer en showergel vil gøre. Lugten er heller ikke specielt god. Jeg ved heller ikke rigtig, hvad jeg havde forventet, for jeg kender lugten af aloe-planten, og den er ikke særlig spændende.

Alt i alt vil jeg ikke anbefale produktet. Vil du alligevel selv prøve det af, synes jeg, du skal vælge det med andre ingredienser, fx tropical mango eller wild rose.

Borntobio

 

Ansigtscreme med solfaktor

9. juni 2013

Her i sommerperioden er det vigtig at passe på huden. Jeg får selv hurtigt pigment-forandringer i ansigtet, når jeg får en masse sol på meget lidt tid. Jeg bruger derfor ofte sol lotion eller ansigtscreme med solfaktor.

Jurlique sun lotion

Jurlique er et australsk mærke, der laver biodynamiske hud- og hårprodukter. Du kan kende produkterne på den elegante transparente emballage, der i nogle tilfælde har mindre blomster på.

Jeg købte Jurliques sun lotion med solfaktor 30 i Magasin, da kæden kørte Superbazar (tilbud). Den vejledende pris for 30 ml er 200 kroner.

Denne sol lotion har en let flydende konsistens. Man skal ikke bruge særlig meget for at dække ansigt og hals, og den er nem at smøre ud. Den dufter forholdsvis neutralt, men samtidig alligevel også friskt og behageligt.

Jeg vil anbefale dette produkt til dem, som vil føle sig lidt eksklusive og luksuriøse. Jeg er generelt stor fan af Jurlique, men dette er helt sikkert et af mærkets produkter, som holder i længst tid.

IMG_0512

 

Mascara

16. juni 2013

Jeg har haft mit bøvl med mascara. Jeg har været mange igennem for at finde den rette, men jeg synes endnu ikke, jeg har fundet den.

Der findes så mange forskellige mærker og varianter. Har jeg brug for fyldigere, sundere eller længere vipper? Hmm, det ved jeg da ikke. Jeg kan jo ikke sammenligne mine vipper med andres – vi er jo alle forskellige. Jeg vil vel egentlig have det hele; ligesom de fleste andre.

Jane Iredale

Jane Iredale laver mineralprodukter uden parfume, konserveringsmidler og kemiske farvestoffer.

Jeg har købt min Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara på med24.dk. Farven er Jet Black, og prisen er 170 kroner.

Denne mascara virker til at have en god konsistens. Den klumper i hvert fald ikke. Udformningen af mascara-børsten gør dog, at der ikke kommer særlig meget mascara på ad gangen. Der er nemlig lidt langt mellem hårene på børsten. Umiddelbart synes jeg ikke, at det er en fordel, da de fleste nok vil mene, at der skal mere end et enkelt lag til at dække som ønsket. Jeg nøjes dog med et lag til hverdag.

(På billedet til højre – nedenfor hvis du bruger smartphone – kan du se mig med bukkede vipper og mascara på kun højre øje.)

Efter at have haft mascaraen på en hel dag sidder den stadig, som den skal. Selvfølgelig er der drysset lidt af i løbet af dagen, men det skyldes nok mest, at mine øjne i øjeblikket løber en del, og jeg derfor ofte tørrer dem.

Har du endnu ikke fundet den perfekte mascara til dig, synes jeg, du skal prøve PureLash Lengthening Mascara. Jeg er generelt tilfreds med den. Dog ikke så meget, at jeg stopper min søgen efter den perfekte mascara. Når jeg har brugt resten af denne, leder jeg videre.

IMG_0597   IMG_0562

 

Barbering

23. juni 2013

Mange kvinder gør det. Nogle mænd gør det også. Vi bruger mange penge på det. Barbering. Hvorfor gør vi det egentlig? Vi gør det, fordi vi gerne vil være lækre, bløde og glatte. Nogen vil være det over det hele. Andre nøjes med at barbere sig under armene.

Uanset hvor meget man fjerner, og hvor ofte man gør det, skal man finde en ordentlig barbergel, voks eller sæbe, som kan sikre, at man ikke ender med at have røde knopper over det hele. Det er nemlig knapt så smart.

John Masters Organics

John Masters Organics er et amerikansk mærke, der laver hår-og hudplejeprodukter uden parabener.

Jeg har købt John Masters Organics birch and cedarwood cleansing and shaving bar på med24.dk for 72 kroner.

Det gode ved denne barber-sæbe er, at den dufter en smule af træ (meget neutralt), og at huden efter barbering er blød og glat uden røde knopper.

Jeg er blevet helt vild med denne barber-sæbe. Den er bare super god. Prisen er lidt høj, men jeg er blevet så stor fan, at jeg bare SKAL have den liggende i brusekabinen. Selv min kæreste bruger den engang i mellem, selvom han dog oftest holder sig til barbergel.

Er du lidt af et luksusdyr, vil jeg anbefale dig at prøve barber-sæben fra John Masters Organics. Du kan også købe den med andre dufte.

IMG_0603

 

BB Cream

30. juni 2013

BB Cream betyder beauty balm cream, og det er en slags lettere ansigtscreme med en smule farve i.

Det er efterhånden meget in at bruge BB Cream i stedet for at bruge foundation. Det er nu ikke derfor, jeg har købt min. Det er mere ønsket om at slippe for at lægge et tykt lag foundation, som huden ikke kan ånde igennem. Selvfølgelig findes der gode foundations, men der kan være langt i mellem dem.

For mig er foundation lig med makeup-dag, mens BB Cream er lig med naturlig-dag. Jeg er sikker på, at huden har godt af at have makeup-fri dage, og det kan jeg bruge BB Cream til. Hvad jeg propper i hovedet, afhænger dog helt af mit humør og hudens udseende den pågældende dag.

Lavera

Lavera er et tysk mærke, der laver hår-og hudplejeprodukter uden parabener og syntetiske stoffer.

Jeg har købt Lavera Beauty Balm på med24.dk for 110 kroner.

Denne BB Cream er med økologiske acaibær, og den har i følge med24.dk flere gode egenskaber. Den :

1. Holder huden fugtig
2. Udjævner hudens farveforskelle
3. Udglatter urenheder
4. Minimerer porerne
5. Sikrer en mat finish
6. Beskytter huden mod de frie radikaler (som er kemisk ustabile molekyler, der ødelægger huden).

Som du på før-billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) kan se, er min hud fra naturen en smule rødmosset. Jeg har desuden i panden, på næsen og på kinderne pigmentforandringer. Efter at have smurt produktet på er det tydeligt at mærke, at huden bliver rigtig godt fugtet. Som du på efter-billedet (under før-billedet) kan se, bliver min hudfarve en smule lysere og mere mat af produktet. Pigmentforandringerne og diverse små røde mærker bliver desuden mindre synlige.

Har du svært ved at se den store forskel på billederne, skal du ikke blive ked af det. Det kan være vanskeligt at se på små billeder. Min kæreste kunne først ikke rigtig se forskellen, men det har måske mere med hans køn at gøre;-) Jeg kan dog forsikre dig om, at der er forskel på før- og efterbilledet.

Jeg er meget stor fan af Laveras Beauty Balm. Prisen er god, kvaliteten er høj, og farven passer rigtig godt til min hudfarve. Man skal desuden ikke bruge særlig meget af produktet ad gangen, så det holder længe. Jeg er faktisk blevet så glad for produktet, at jeg allerede har købt endnu en tube. Jeg kunne bare ikke lade være.

Vil du ligesom mig gerne kunne gå ude blandt andre mennesker uden den vilde krigsmaling og stadig føle dig lidt lækker, vil jeg klart anbefale dig at prøve BB Creamen fra Lavera.

IMG_0607 IMG_0537 IMG_0542

 

Tørshampoo

7. juli 2013

Tørshampoo er et fantastisk produkt. Tænk, at man kan spraye noget i håret, og så ser håret mindre fedtet ud. Der findes også tørshampoo som hårpudder, men det holder jeg mig fra, da jeg har oplevet, at det kan være svært at dosere, hvad der kommer ud af pudderdåsen.

Jeg bruger selv tørshampoo et par gange om ugen for at slippe for at vaske hår. Håret har godt af at få nogle hvile-dage, og der passer tørshampoo jo perfekt ind. I forbindelse med min sommer-forkølelse tidligere på ugen brugte jeg også tørshampoo. Det gjorde, at jeg følte mig bare en smule mindre klam, selvom jeg jo samtidig snottede for vildt og ikke kunne styre krops-temperaturen.

Matas

Flere af Matas’ egne produkter (de stribede) er uden parabener, og det er deres tørshampoo også. Du kan købe den i størrelsen 200 ml eller i en rejsestørrelse, der passer lige i håndtasken. I størrelsen 200 ml kan du desuden vælge at få produktet med mørk farve (som den på billedet til højre – nedenfor hvis du bruger smartphone). Vær opmærksom på det, når du snupper en spray i butikken. Jeg overså det en enkelt gang og opdagede det først, da jeg sprayede i midterskilningen. Min kæreste fik sig et billigt grin, og jeg kunne da heller ikke lade være med at grine. Jeg så meget sjov ud med en mørk fartstribe i midten.

Jeg har købt tørshampooen i størrelsen 200 ml for 59 kroner.

Der skal ikke specielt meget spray til at få hårbunden dækket med Matas tørshampoo. Spray i din skilning, langs kanterne og dér, hvor du kan se, håret ellers ser mest fedtet ud. Lad produktet sidde i et minuts tid, og red derefter håret igennem.

Resultatet bliver hår, der ser rent ud, men virker en smule stift, som om der er hårspray i.

Når jeg bruger Matas tørshampoo, sætter jeg altid håret op bagefter. Jeg bryder mig ikke om at have løst hår, når produktet gør håret stift. Til gengæld er det så også genialt, når jeg sætter håret op pga det hold, det får.

Da jeg en dag havde brugt tørshampooen og havde håret oppe, spurgte jeg nogle kolleger, om de kunne se noget ændret ved mig. Det kunne de ikke. Jeg fortalte om tørshampooen, og de var enige om, at det var et smart produkt. Nu ved de så bare, at hvis jeg har håret oppe på en hverdag, er der stor sandsynlighed for, at jeg ikke har vasket hår. Det kan jeg dog godt leve med. Produktet er nemlig billigt, og jeg kan klart anbefale det, hvis du ikke har noget imod at sætte håret op efter brug.

IMG_0642

 

Neglelak

14. juli 2013

Neglelak er virkelig noget, der kan gøre, at jeg føler mig mere feminin og festlig. I perioder orker jeg ikke besværet med neglelak, for det er virkelig et besvær, synes jeg. Jeg kommer hurtigt til at kradse det af neglene på fingrene, og det ser bare herrens ud. De første par dage efter, jeg har puttet neglelak på, ser det dog fantastisk ud.

I en lang periode havde jeg ikke haft neglelak på, men for nylig fik jeg igen lyst til det. Jeg gik derfor i gang med at lede efter en flot farve blandt mine mange små flasker af neglelak. Indholdet i mange af flaskerne var dog efterhånden meget gammelt, og jeg smed ca. ti flasker ud. Jeg måtte derfor ud at købe ny fancy neglelak.

Essie

Jeg har købt min nyeste neglelak i Matas for 100 kroner. Essie er et efterhånden meget kendt mærke, der blev grundlagt tilbage i 1981. Jeg er én af dem, der er hoppet i Essie-bølgen med begge ben. Ikke kun fordi Essie neglelak er fri for parabener. Også fordi der er så mange flotte farver at vælge i mellem, og fordi neglelakken tørrer meget hurtigt. At den tørrer hurtigt er især godt for dem, der ligesom mig til tider kan være lidt klodsede og mindre gode til at lægge neglelak.

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) kan du se den farve, jeg valgte at købe. Den hedder Status Symbol. Den er super skøn, tøset og sommerlig. I love it, som Ole Henriksen ville sige.

IMG_0653

 

Lipgloss

21. juli 2013

Egentlig burde jeg nok i denne hede skrive om læbepomade. Det bruger jeg nemlig rigtig meget af i øjeblikket. For at spice min ferie lidt op har jeg dog i stedet valgt at anmelde en lipgloss, jeg for nylig har købt.

Lavera

Jeg har købt min seneste lipgloss på med24.dk for 96 kroner. Den er af mærket Lavera og hedder Glossy Lips.

Navnet er meget sigende. Glossy lips er nemlig lige det, du får. Den holder dog ikke super længe. Plusset ved denne lipgloss er dog, at den gør dine læber dejligt bløde, da den bl.a. har shea-smør som ingrediens. Selv når de ikke skinner længere, er de stadig bløde. Det er rart.

Umiddelbart er det ikke en lipgloss, jeg vil anbefale helt vildt. Den er ok, men til prisen bør det skinnende glossy look holde længere, end det gør.

IMG_0599

 

Ansigtspleje – rejsestørrelser

29. juli 2013

Hvis du er væk hjemmefra i en kortere periode, fx på ferie, og helst vil undgå at skulle medbringe produkter i almindelige størrelser, kan du købe rejsestørrelser.

Der er efterhånden så mange forskellige mærker, der fører rejsestørrelser, at det bør kunne lade sig gøre at finde noget, du gider bruge penge på.

Jurlique

Det er måske lige lovlig luksus at have rejsestørrelser af mærket Jurlique, men de er da totalt søde, de små flasker (se billedet til højre – dog nedenfor hvis du bruger smartphone). Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg købte dem på tilbud. Jeg mener, at det var på ezzence.dk, som jeg nu boycotter pga. dårlig kundeservice. Prisen var lidt under 200 kroner.

Pakken består af en cleanser, en skin-tonic (mist), en gel og en ansigtscreme (lotion). Du kan ikke selv vælge sammensætningen af pakken, da ikke alle produkter findes i rejsestørrelse.

Umiddelbart synes jeg, at jeg alt for hurtigt får brugt produkterne, i hvert fald cleanseren og skin-tonicen. Som du kan se, har jeg brugt over halvdelen af indholdet i flaskerne. Jeg har haft produkterne med på to ture, hvor jeg har brugt dem to gange hver dag i ca. syv dage. Jeg må derfor kunne gå ud fra, at produkterne holder i ca. 14 dage. Det kan godt være, at det bare er mig, men jeg synes, at produkterne skal kunne holde lidt længere end det.

Mærket Jurlique kan jeg stort set altid anbefale, men jeg vil ikke anbefale disse rejsestørrelser. Du skal være hardcore Jurlique-fan, før det kan betale sig at købe dem.

IMG_0673

 

Concealer (dækstift)

5. august 2013

En god concealer dækker de værste røde mærker, er nem at bruge og koster ikke alverden.

Det er møg-svært at finde en concealer, som er god. Jeg brugte tidligere en concealer/dækstift fra Dr. Hauscka, men den er efterhånden ved at ryge ud af deres sortiment. Jeg kan ikke engang få den i Matas længere. Jeg er derfor igen gået i gang med at lede efter en ny.

GlóMinerals

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) kan du se min nyeste concealer/dækstift. Den er af mærket glóMinerals og hedder glóCoverz-it stick. Jeg købte den på cocopanda.dk, og den kostede 169 kroner. GlóMinerals er en amerikansk makeup-serie, der er lavet på naturlige mineraler. Den er uden parabener og andet stads.

Sticken er meget lille, nærmest som en pen. Den kan derfor klare selv de mindste røde mærker. Desværre er den ret svær at fordele ud, efter du har puttet den på hud-problemet. Da det er en stick, er den desuden ikke god at bruge til mærke rande under øjnene. Der fungerer en flydende concealer bedre.

Jeg vil ikke anbefale denne stick. Til den høje pris burde den være bedre. Da den ikke fungerer, som den skal, fordi man ikke kan fordele den ordentligt ud, vil den også alt for hurtigt blive brugt op, da man så bruger mere af den.

dækstift

 

Øjenskygge

12. august 2013

Øjnene siger så meget. De kan fortælle en historie, uden du siger noget. Med lidt øjenskygge kan du selv lægge stemningen for den historie.

Jeg holder mig for det meste til natur-farverne, når jeg køber øjenskygge. Lilla øjenskygge, synes jeg fx ikke, passer så godt til mig. Min hudtone er nok lidt for varm til det.

Une

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) kan du se en øjenskygge af det franske mærke Une. Jeg købte øjenskyggen for en del tid siden på med24.dk. Den side forhandler ikke længere mærket Une, men du kan nu købe øjenskyggen på fxgreenskin.dk for 109 kroner. Det er billigere, end da jeg købte den.

Øjenskyggen hedder Sfumato Eye Shadow og er af farven mørkegrå/ler (S17).

Une-produkterne er lavet med ingredienser af 98-100 % naturlig oprindelse. Flere af dem er også fuldstændig økologiske. Jeg valgte selv mærket pga. de bløde og naturlige linjer, mærket stræber efter at nå med produkterne.

Øjenskyggen er ret pudder-agtig. Dvs. den kan virke svær at lægge på – specielt når farven er mørk. Giv dig blot tid til at køre penslen frem og tilbage nogle gange. Så får du hurtigt blødt farven lidt op.

Farven holder ikke særlig længe på øjenlågene. Jeg går ud fra, at det har noget med de naturlige ingredienser at gøre. Øjnene kan derfor have godt af en opfrisker, hvis du skal have øjenskyggen på hele dagen.

Jeg vil hverken anbefale eller fraråde at købe denne øjeskygge. Jeg kan godt selv leve med, at farven hurtigt dør lidt ud. Det er dog ikke alle, der kan det.

øjenskyggeune

 

Efterårssol

3. september 2013

Vi er kommet ind i efterårsmåneder, og på trods af regn i ny og næ kan solen også stadig titte frem. Dog ikke så meget, at du behøver solcreme til at beskytte huden. I hvert fald ikke hvis du blot er i Danmark. Jeg skal dog lige om lidt på en uges solferie på Mallorca med familien og kæresten. Dér får jeg helt sikkert brug for solcreme, for jeg bliver hurtigt rød.

Solcreme fra Hawaiian Tropic

Enten hader du den, eller også elsker du den. Sådan er de fleste menneskers forhold til mærket Hawaiian Tropic. De fleste produkter dufter nemlig af kokos, og det er ikke alle, der er vilde med det.

Jeg har tidligere brugt Hawaiian Tropic og synes egentlig fint om mærket. Den dufter godt og er nem at smøre på.

Sidste gang jeg skulle rejse, valgte jeg at købe Piz Buin i flyets Flight Service til 120 kroner for en sampak. Denne gang har jeg igen købt Hawaiian Tropic faktor 15 til 99 kroner for en sampak.

Jeg er det, du nok vil kalde en ekstrem-smører. Det vil sige, at jeg smører mig rigtig meget ind hele tiden. Alligevel bliver jeg stort set altid rød. Sidst jeg brugte Hawaiian Tropic blev jeg dog ikke rød, og det er med den oplevelse i hukommelsen, jeg igen har købt Hawaiian Tropic. Om jeg bliver rød, vil tiden vise. Jeg skal nok vende tilbage med en tilføjelse.

——————————

Tilføjelse 15. september 2013: Solcremen virker, som den skal. Jeg begyndte først at få lidt sol-eksem den sidste dag, og det kommer jeg stort set aldrig udenom. Jeg er derfor fint tilfreds med Hawaiian Tropic. Jeg skal lige for god ordens skyld sige, at produktet er med parabener og parfume. Normalt køber jeg jo produkter uden den slags stoffer, men jeg gør dog undtagelser. Særligt i forhold til solcreme.

 

Concealer

17. september 2013

Ja, jeg havde jo ikke fundet en god concealer ved mit sidste køb fra GlóMinerals, så da vi alligevel skulle igennem taxfree i lufthavnen på vej til Mallorca, kunne jeg da ligeså godt prøve en ny slags. Valget faldt på en concealer fra Smashbox.

Smashbox

Jeg kendte ikke mærket Smashbox, før jeg købte min nye concealer, High Definition Liquid Concealer i farven fair/light (lys med pink undertoner). Jeg har efterfølgende til stor glæde fundet ud af, at den er parabene-fri, og at den er super god til min hud.

I taxfree-butikken i lufthavnen købte jeg concealeren for 128 kroner. Det er ca. 20 % under prisen i almindelige butikker. Det står der i hvert fald på deres hjemmeside.

Jeg er allerede blevet stor fan af denne concealer. Den er virkelig pengene værd. Den er meget tyndtflydende, og du skal ikke bruge særlig meget for at kunne dække ordentligt. Den kommer vist til at holde længe.

Jeg vil klart anbefale denne concealer. Jeg har intet dårligt at sige om den. Jeg synes bare, den er fantastisk. Prøv den.

IMG_0176

 

Pigmentforandringer

27. oktober 2013

Jeg har tidligere fortalt, at jeg nemt får pigmentforandringer i ansigtet. Det ser ikke så kønt ud. Tidligere havde jeg ingen produkter til at bekæmpe det. Det har jeg dog nu.

Dr. Scheller natcreme

Jeg løb for nylig tør for Jurlique natcreme og tænkte, at jeg skulle prøve noget nyt. Matashavde Dr. Scheller organic wild rose Anti-Age/De-Pigment Care Night på tilbud til 129 kroner. Den købte jeg. Jeg var mest interesseret i at se, om den kunne gøre noget ved det der pigment-halløj. Det ville dog også være rart, hvis den generelt bare var god og gjorde huden blød.

Efter at have brugt den i to uger lyder dommen: Jeg er tilfreds – indtil videre. Huden føles dejlig blød, men jeg kan ikke rigtig se nogle forandringer i forhold til pigment-problemerne. Jeg tror, cremen skal have mere tid til at virke på det. Det giver jeg den gerne. Jeg er jo ellers fint tilfreds med produktet. Det er altid rart med et sundt, parabenefrit produkt til en god pris. Jeg kan også godt lide, at cremen er lidt fed i det. Den er ikke så tynd, som jeg har set andre natcremer være.

Jeg overvejer i øvrigt at gå over til den dagcreme, der hører til. Jeg løber nemlig også snart tør for dagcreme.

IMG_0807

 

Endnu en foundation

10. november 2013

Selvom jeg har en god bb-cream og en fin foundation, kunne jeg ikke nære mig, da der for nylig var udsalg i Magasin. Jeg købte endnu en foundation – bare for at prøve den.

Foundation fra Benecos

Benecos er uden parabener, parafiner, silikone, parfume, konserveringsmidler; ja, jeg kunne fortsætte. Det er et mærke med naturlige ingredienser.

Jeg har allerede prøvet Benecos mascara og læbepomade. Mascaraen var ikke noget særligt, men da jeg synes rigtig godt om læbepomaden, skulle mærket da have flere chancer:-)

Jeg købte som sagt denne foundation i Magasin. Den koster normalt omkring de 100 kroner, men jeg fik den til 79. Farven hedder nude.

Jeg er lidt hooked på denne foundation. Jeg skulle lige lære, hvor meget og hvordan jeg skulle tage den på, da den er lidt svær at smøre ud. Lidt ad gangen og tålmod er vejen frem;-) Farven passer endda rigtig godt til min hudfarve, så jeg er fint tilfreds.

Jeg kan ikke andet end at anbefale denne foundation. God for huden og billig er da værd at tage med.

benecos foundation

 

Rent hår uden vask

8. september 2014

Efter operationen har det været besværligt at komme i bad og vaske hår. Det er derfor blevet til en del etage-vask og dage uden hårvask (jeg har følt mig meget primitiv;-)). Selv inden operationen gad jeg dog ikke vaske hår hver dag. Det er ikke godt for håret. Noget må jeg dog gøre, da mit hår hurtigt bliver fedtet. Derfor bruger jeg tørshampoo. Jeg har tidligere skrevet om tørshampoo. Dengang var det om Matas tørshampoo, som er ok, men gør håret lidt stift. Jeg har nu længe også brugt tørshampoo fra Fudge. Læs om den nedenfor.

Fudge dry shampoo

Fudge tørshampoo er den bedste tørshampoo, jeg indtil videre har brugt. Du kan bl.a. købe den hos cocopanda.dk, hvor den koster ca. 119 kroner. Jeg venter ofte til, at der er tilbud, og så køber jeg flere ad gangen. Det kan godt betale sig, da den på tilbud ofte kun koster 89 kroner.

Tørshampooen fra Fudge er en spray. Du sprayer i rødderne og masserer produktet ind i hovedbunden. Til sidst reder du håret, og så er du good to go.

Jeg synes, at du skal prøve tørshampoo fra Fudge, hvis du er ude at lede efter tørshampoo. Jeg kan klart anbefale denne – især til hår der hurtigt fedter.

Fudgedryshampoo

 

Ny mascara – ikke et hit

17. april 2015

Jeg har lige købt ny mascara. Jeg ville prøve et mærke, jeg endnu ikke havde prøvet, så jeg købte Lavera trend sensitive long lash mascara (sort). Den kostede 130 kroner påmed24.dk.

Den er ikke et hit hos mig. Meget ærgerligt, når den koster så meget. Den er svær at få på vipperne, uden at den klistrer dem sammen. Desuden kommer der altid noget på selve øjenlågene, så man også skal bruge tid på at rense dem.

Jeg bruger ofte vippebukker, men det hjælper absolut heller ikke på det. Det bliver faktisk bare værre. Oveni det hele så tørrer den ret langsomt, men det skyldes måske, at der kun er naturlige ingredienser i.

Konklusionen er kort og godt: It sucks. Don’t buy it!

Lavera long-lash mascara