Sko til brede fødder

9. juni 2013

Jeg kan lige så godt sige det, som det er. Jeg har ikke de kønneste fødder. Jeg har nemlig knyster og skæve tæer, og jeg er også platfodet. Jeg skal derfor have brede sko.

Tidligere har jeg ikke gået så meget op i, hvordan fødderne har det. Jeg har bare levet livet og haft de sko på, jeg har haft lyst til. For nylig er jeg dog blevet mere opmærksom på, at hvis jeg ikke passer på mine fødder, kan mine fødder blive meget mere skæve og grimme, og jeg kan få permanente smerter. Det har jeg ikke lyst til. Jeg satte mig derfor for at finde nogle smarte sko med plads til mine brede fødder. Det er meget svært her i Danmark. De fleste sko er sådan nogle, ældre damer går i. Jeg fandt dog heldigvis, efter at have søgt i lang tid på internettet, en engelsk side med flere smarte sko.

Cool slippers til sommer og efterår

På billedet til højre (nedenfor hvis du bruger smartphone) ser du mine nyeste sko, såkaldte slippers (også kendt som loafers). Jeg har købt dem på tilbud på den engelske hjemmeside evans.co.dk for 21,60 pund, dvs. ca. 190 kroner.

Selv efter at have kigget sidens størrelsesguide igennem, var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt skoene ville passe eller ej. Da de dog ikke kostede specielt meget, tog jeg chancen og købte dem (og to andre par).

Jeg er meget tilfreds med disse sko. Jeg havde ikke de store forventninger til kvaliteten, da skoene var ret billige, men jeg blev faktisk alligevel lidt overrasket. Materialet er polyuretan, som måske ikke lyder særlig organisk, men skoene sidder bare rigtig godt, og der er plads til mine brede fødder. Det er det vigtigste. Jeg skal dog have forfodsindlæg i, når jeg har bare tæer i skoene om sommeren.

Skotilbredefødder