Sol i Spanien

17. september 2013

Så er kæresten og jeg vendt hjem efter en uges ferie på Mallorca med min nærmeste familie. Det var en dejlig tur med masser af afslapning og sol. Enkelte dage regnede det, men det gjorde ikke så meget. Vi havde jo ikke rigtig noget, vi skulle nå. Vi skulle bare nyde livet og hinanden. Det var skønt. Sangria hver dag til mig og sol på kroppen og i sindet. Det kan man da kun blive glad af. Min lille nevø på 16 måneder var også med, og han suger bare helt naturligt opmærksomhed til sig. Han er så herlig, charmerende og selvstændig.

Desværre blev kæresten forkølet på turen, og jeg blev det på vej hjem. Det går forhåbentlig hurtigt over, nu hvor vi igen skal male og gøre ved i huset, og nå ja, på arbejde.

 

Ferie i Thailand

17. december 2014

Du har nok lagt mærke til, at jeg ikke har opdateret min hjemmeside i noget tid. Det skyldes, at jeg har været på tre ugers velfortjent ferie med min kæreste. Vi rejste til Thailand for at slappe af og nyde livet. Det var en fantastisk tur. Vi fløj til Phuket og tog en taxa lidt nord for Khao Lak, til Nam Khem Pier. Derfra tog vi longtailboat til Kho Koh Khao. Vi har været samme sted to gange tidligere. Vi kan godt lide, at der ikke er særlig mange mennesker. At det næsten føles, som om vi har det hele for os selv.  Min kæreste var ude at dykke med sin faste dykkerinstruktør meget af tiden, mens jeg solede mig ved en af hotellets pools. Der var dog også masser af tid til at tage på tur til byen Khao Lak og nationalparken Khao Sok, som er meget smuk. I Khao Sok red vi på elefant, sejlede i kano og fordrede aber. Det var en stor oplevelse. Den største oplevelse på turen var dog, at min kæreste friede til mig. Det var meget romantisk, og vi havde en fantastisk aften sammen. Jeg sagde selvfølgelig ja:-)

Efter vi er kommet hjem, er jeg desværre blevet forkølet. Jeg tror, at min kæreste har smittet mig, men det kan selvfølgelig også bare være overgangen fra 35 til 5 grader, der spiller ind;-) Jeg har også lige opdaget, at jeg har mistet mit kamera, som jeg havde med på ferien. Det er vildt ærgerligt. Heldigvis får vi dog tilsendt de allervigtigste billeder fra ferien, nemlig aftenen for frieriet, af nogen, som hjalp Frank med at arrangere aftenen.

Solnedgang2