Motion

26. august 2013

Du kan dyrke motion på flere forskellige måder. Jeg har fx altid bedst kunnet lide boldspil. Der tænker jeg ikke nær så meget over, hvor meget jeg løber, som hvis jeg bare løber en tur. Jeg kan fx ikke løbe tur uden musik i ørerne. Det fungerer bare ikke for mig, for så tænker jeg for meget over åndedræt, og hvor langt jeg nu har løbet. Musikken hjælper mig til at glemme tiden og fokusere på at give den gas.

Jeg husker nogle gange tilbage på dengang, jeg var barn. Der løb jeg gadeløb – helt frivilligt. Dengang havde jeg lyst til at løbe; bare fordi jeg kunne. Det var sjovt. Bevares, det har det da også været siden. Jeg er da glad for, at jeg kan løbe, hvis jeg har lyst. Det er dog efterhånden et par år siden, jeg sidst var i rigtig løbe-humør.

 

Hold dig i gang

10. oktober 2013

Vi får altid at vide, at det er så sundt med motion. Der findes mange typer motion, så det burde være muligt at finde noget, som passer til netop dig. Det vigtige er i bund og grund, at du holder dig i gang. Lav et eller andet, hvor du får gang i kroppen og gerne også frisk luft.

Op på cyklen

Jeg cykler til og fra togstationen alle hverdage. Det tager mig godt nok kun 8 minutter hver vej, men det er en skøn tur. Den går igennem Kagsmosen. Jeg bliver helt glad i låget af at køre den vej. Dårligt humør forsvinder hurtigt, for luften er frisk og ren, fuglene kvidrer, vandet risler, træerne nejer i vinden, og i ny og næ løber et egern over den asfalterede cykelsti. Rigtig mange bruger desuden Kagsmosen til at gå en rask tur med hunden eller at løbe i. Det er bare dejligt.

Lidt har også ret. Derfor: Op på cyklen. Om det så kun bliver et lille stykke. Det hjælper alt sammen:-)

 

Første løbetur i mange år

15. marts 2015

I morges var jeg ude på min første løbetur i mange år. Jeg har fra tidligere år erfaret, at det er bedst at lægge blødt ud, dvs. henholdsvis gå og løbe en kortere strækning. Det gik fint nok, men lad os nu se, om jeg stadig synes det i morgen 😉

Frank var faktisk også ude at løbe. Han tog en tur i går lige efter, at vi havde købt nyt løbetøj (det i skabet var for småt…). Han syntes, det var pænt hårdt at komme i gang, men til hans forsvar så har han heller ikke løbet de sidste mange år. Han har slet ikke løbet, mens vi har været kærester.

Det er fedt at være startet igen, og forhåbentlig bliver det kun lettere med tiden at få sig selv ud på en løbetur. Vejret bliver trods alt snart bedre – i morges var det dog kun små 3-4 grader, da jeg var ude på min tur.

Nu venter jeg så på, at jeg får mine nyindkøbte sorte Nike Free løbesko tilsendt. Jeg regner med at skulle bruge dem til hverdag, så min opererede fod kan blive lidt aflastet. Hvis foden dog på sigt ikke trives i mine nuværende løbesko, kan jeg altid prøve mine nye Nike. De gamle løbesko er også ekstremt gamle, så der er helt sikkert flere nye teknologier i Nike-skoene end de slidte Adidas.

Løbetur