Gårsdagens adskillige aftaler på hospitalet mundede som lovet ud i en dato for igangsættelse. Jeg bliver sat i gang torsdag d. 12. maj kl. 8.45. På det tidspunkt er jeg 39+0. Hvordan de sætter mig i gang, ved de først, efter jeg på dagen er blevet undersøgt. Min jordemoder har dog sagt, at langt størstedelen af førstegangsfødende, der sættes i gang før termin, bliver sat i gang med piller. Det er derfor umiddelbart det, jeg regner med. Det kan tage lang tid, før der rent faktisk kommer veer, efter man er blevet sat i gang med piller. Det kommer helt an på, hvor moden kroppen er til at føde. Jeg håber, at jeg er meget moden ? Det kan selvfølgelig også være, at Nips vil ud før datoen for igangsættelse. Det bliver spændende at se, om det er tilfældet.

Nips er nu blevet målt til at veje lige under 3800 g, så hun er ikke så lille mere. Hendes mave er ifølge jordemoderen ved scanningen god rund, og hun har lange lårbensknogler, men det giver god mening, da både Frank og jeg har lange ben. Jeg ved fra andre, at man skal tage disse målinger med et gran salt, men det er rart at have et udgangspunkt.

Heldigvis er der ud fra min skønnede startvægt ikke kommet mere end ca. 12 kg ekstra på mig (deraf de 3,8 kg Nips). De fleste af dem sidder på maven som en badebold, så forhåbentlig ryger meget af vægten af sig selv efter fødslen. One can only hope. Umiddelbart er nogle ekstra kilo dog ikke det, jeg tænker mest på pt. Jeg vil bare have, at hun er sund og rask.