Det kan næsten blive når som helst med Nips’ fødsel. I onsdags fik jeg taget ny blodprøve for at tjekke ophobning af galdesalte. Er tallene fortsat meget høje, vil jeg blive ringet op i dag eller på mandag, så jeg kan komme hen på hospitalet. Er tallene væsentlig forbedret, skal jeg blot møde til de næste aftaler, jeg har d. 4. maj, hvor vi (nok mest fødselslægen og en jordemoder) lægger en plan for igangsættelse. Nips virker til at tage det hele ret roligt. Hun møver stadig bare frem og tilbage og hikker i øvrigt som en gal.

De seneste to nætter har jeg kun haft meget lidt kløe, så jeg har sovet meget bedre, end jeg har gjort i lang tid. Jeg har ikke sovet igennem- tag ikke fejl dér. Jeg har dog ikke ligget vågen i flere timer og kløet overalt på kroppen. Det gjorde jeg, inden Ursochol virkede- og det tog en uges tid, som fødselslægen også havde fortalt. Nu vågner jeg blot af de sædvanlige graviditetsgener, dvs. Nips møver rundt, jeg får ondt i ballen af at ligge på samme side hele tiden, eller jeg skal tisse.

I dag er jeg 37+1. Nips fylder godt i maven, men det føles ikke så galt igen- kun når hun lige giver en albue i siden. Der skal nu heller ikke så meget til, før jeg får plukveer.

37+1 i dag