Her til eftermiddag blev jeg ringet op af en jordemoder på hospitalet. Min blodprøve fra i fredags har vist ret forhøjede tal i forhold til ophobning af galdesalte, så jeg har altså leverbetinget graviditetskløe. “Heldige” mig! Det er ikke nok, at jeg skal have graviditetsbetinget sukkersyge,mænd, vi smider da også lige lidt leverbetinget graviditetskløe oveni. Nå, anyways, jeg blev bedt om at komme forbi, så der kunne blive kørt en strimmel (CTG), og så skulle jeg tale med en læge. Det gik helt fint, og jeg har nu fået nogle piller, kaldet Ursochol, som indenfor en uges tid gerne skulle lindre kløen. De var pænt dyre, små 600 kr.

Jeg og Nips skal fra nu af og indtil fødsel tjekkes hver uge, og jeg bliver højst sandsynligt sat i gang i uge 38 af graviditeten. Dvs. om ca. 14 dage.

Vi tager det forholdsvis roligt. Jeg håber bare, at pillerne virker, så jeg kan få mere overskud til at få læst på det materiale fra Smertefri Fødsel, som jeg har købt på nettet. Siden jeg købte det, har der hele tiden været et eller andet, så jeg har ikke rigtig fået kigget på det endnu. Hvis bare jeg kan få nogle af vejrtrækningsøvelserne ind under huden, så er jeg tilfreds.