Natten til onsdag vågnede jeg pga. kløe på hænderne. Det kløede og kløede, og det klør stadig. Ikke bare i håndfladerne, men også på fodsålerne (og lår, baller, ryg og lænd). Heldigvis er det ikke en konstant kløe. Det er primært om aftenen og natten, men det er også slemt nok.  Jeg kan ligge vågen flere timer og bare klø holdt vildt. Det er sgu ret trættende.

Torsdag fik jeg min læge til at tage en blodprøve for at tjekke levertallet, og det er forhøjet. Det er egentlig ret normalt for gravide, sagde lægen, men når det samtidig klør så voldsomt om natten, kan det muligvis være leverbetinget graviditetskløe. Lægen har derfor sendt en henvisning til hospitalet, så de kan undersøge, om galdesalte ophober sig i mit blod. Det vil ikke være særlig godt, da det kan øge risikoen for pludselig fosterdød og tidlig fødsel. Jeg venter nu blot utålmodigt på, at hospitalet skriver til mig, så jeg kan få et svar på, om det er leverbetinget graviditetskløe. Hvis det bare er almindelig kløe, er det ret ekstremt, men jeg har jo været lidt uheldig under min graviditet, så det kunne da lige passe.