Inden påske modtog vi det bestilte Vitavia vægdrivhus (Ida 1300 i grøn), og Frank har nu samlet det. Det var ikke uden besvær, for skruer og bolte var noget værre makværk og knækkede for et godt ord. Det lykkedes dog, og jeg er SÅ glad. Det er ikke super stort, men det er stort nok og passer perfekt, der hvor det står. Jeg har for længst bestemt, hvad der skal stå derinde. Vi skal have agurker, tomater, peberfrugt og basilikum. Ih, det bliver så godt ?

Tak til dem, som ved vores bryllup gav et bidrag til drivhuset ??

Vitavia vægdrivhus

I går var vi i øvrigt på genbrugsstationen for at hente gratis kompostjord (eller vækstmuld som det bliver kaldt nogen steder). Det meste af det er nu blevet blandet med almindelig jord i vores bede, så der er næring til planterne, når de engang er store nok til at komme udenfor.  Det var ikke helt let for mig med min store mave, for jeg skulle ud i lidt mærkelige stillinger med benene for ikke at få ondt i ryggen. Godt nok er det højbede, vi har, men de er trods alt ikke så høje, at jeg slet ikke skal bukke mig.