Jeg har nu spist meget sundt i 14 dage, og det er lidt hård kost. Det er vildt så mange gulerødder, jeg har fået spist! Jeg har kun spist meget lidt usundt, og lysten til det usunde er der stadig. Jeg skal blot finde nogle gode opskrifter på sunde muffins eller lignende, som jeg kan bruge til mellemmåltider. Jeg synes nemlig, at jeg kører lidt meget rundt i de samme ting hele tiden. Jeg har brug for lidt variation i kosten, og det skal helst være nemt. Særligt fordi jeg konstant er sulten.

Jeg spiser jo bl.a., som jeg gør, for at Nips ikke bliver en fedling, som jeg ikke kan få ud ved naturlig fødsel. I onsdags var Frank og jeg til vækstscanning, så hun kunne blive målt og få skønnet vægten. Hun blev skønnet til at veje 2222 g. Det er en smule over gennemsnittet, men stadig indenfor normalen. Vi er derfor ganske tilfredse. Jordemoderen, der scannede, sagde, at Nips har lange lårbensknogler, men det giver god mening, da både Frank og jeg har ret lange ben. Hun havde i øvrigt hikke ved scanningen, så jordemoderen havde til at starte med lidt problemer med at måle maven. Den bevægede sig nærmest hele tiden. Det var lidt sjovt at se på.

Jeg har i øvrigt fået barsel nu, og det er bare skønt. Pt føles det egentlig ikke som barsel, da det er påske, men på tirsdag bliver det nok mere virkeligt. Inden jeg kom på barsel, havde jeg svært ved at tage mig sammen til at komme ud og få frisk luft og motion. Nu har jeg sat mig for, at jeg skal ud hver dag og gå en tur rundt om Kagsmosen og hjem igen. Det er en tur på 30 min, så det passer perfekt med, hvad der anbefales. Indtil videre går det ret godt. Der er dog også kun gået to dage, siden jeg startede ?