Jeg har på Diabetesforeningens hjemmeside kigget efter opskrifter, som vi kunne bruge i hverdagen, nu hvor jeg har fået graviditetsbetinget sukkersyge. Der skal simpelthen mere fisk og grønt ind i kosten. Vi kan rigtig godt lide pizza, men det er næsten altid den samme slags, vi laver, og den plejer ikke at være helt sund. Da jeg faldt over en opskrift på pizza med laks, tænkte jeg, at den måtte vi prøve. Frank var ikke synderligt begejstret ved tanken om laks på pizza. Han kunne dog rigtig godt lide den, da han smagte den, så den er altså værd at prøve.

Opskriften er beregnet til fire personer, og jeg lavede to store i stedet for fire små. Den ene spiste vi til aften. Den anden tog jeg et par stykker fra til frokost på arbejde, og resten kom i fryseren til en dag, hvor vi ikke gider lave aftensmad.

Du finder opskriften på pizza med laks her.

Pizza med laks