Vi er netop kommet hjem fra en 8-dages ferie i Los Gigantes på Tenerife. Det var lige, hvad vi trængte til. Selvom vi da var ude og se lidt forskelligt på øen, fx vulkanen Teide og dyreparken Loro Parque, stod den for det meste blot på afslapning på vores egen kæmpe balkon på hotellet. Ja, Frank var da også ude at dykke en enkelt dag, og vi skulle have været på tur ud at se delfiner og hvaler, men det blæste for meget til, at de ville have gravide mig med, så afslapning var i højsædet. Det var dog også helt ok, for det havde vi begge virkelig behov for. Frank har for tiden en del muskelsmerter, når han bevæger sig for meget, og jeg bliver bare hurtigt træt, så at kunne ligge ned og nyde solens stråler var helt perfekt. Vi havde skønt vejr på ca. 22 grader de fleste dage, men min gravide mave ville kun have lidt sol ad gangen. Jeg fik simpelthen røde prikker, som om Nips i maven sagde ‘Kun lidt ad gangen, mor’. Men det var også ok, for så gik jeg bare ind og satte mig i skyggen og læste i min bog.

Gravid mig på liggestol

Udsigten fra balkonen på vores hotel var så skøn. Hotellet, Royal Sun, ligger øverst på klippevæggen med kig ned over havnen i Los Gigantes på vestkysten. Det kan jeg klart anbefale at prøve. Vi købte halvpension og var også fint tilfredse med maden på hotellet. Normalt ville vi nok have købt morgenmad og så spist ude til frokost og aften, men der er meget bakket terræn på Tenerife, og da vores hotel lå på toppen, ville det være ret hårdt for mig med min gravide mave, hvis vi flere gange dagligt skulle vandre frem og tilbage. Vi gjorde det én dag, og da vi kom hjem til hotellet, var jeg helt færdig og pænt fyldt med væske i kroppen. Ikke særlig rart.

Udsigt fra balkon på Tenerife

Nu har vi lige nogle dages ferie tilbage herhjemme, før vi igen skal på arbejde. De skal bruges på mere afslapning- og så lidt forkultivering af planter for min del. Nu er det jo endelig tid til det igen. Jeg har dog lovet Frank at styre mig i forhold til sidste år, hvor jeg gik lidt i selvsving.