Min jul blev holdt hos min søster på Østerbro- selvfølgelig sammen med min mand, hendes lille familie og vores forældre. Selv julemanden kom på besøg for at give de små gaver. Ja, Nips i min mave fik endda også gaver. Ret cool at få gaver inden man er født!

Jeg fik flere gode gaver til jul, men de allerbedste var en badekåbe og en økologisk varmepude med speltkerner i. Begge har allerede været i brug mange gange siden juleaften, for manden har smittet mig, så jeg er snotforkølet. Pt sidder jeg derfor under dynen på sofaen med lommetørklæder, Halls, varm te, varmepude, mens jeg ser film på stribe. Selvom jeg er forkølet og ikke har megen appetit, bliver jeg helt lækkersulten af at se Julie & Julia. Jeg får næsten helt lyst til selv at lave en masse mad, men også kun næsten, for jeg har ingen energi, og jeg kan alligevel ikke spise halvdelen af det.

Nytåret skal holdes herhjemme, bare Frank og mig (og Nips i maven). Det er første gang, vi skal være os selv en nytårsaften. Det skal nok blive hyggeligt.