Til jul har jeg blandt andet ønsket mig gavekort til Imerco, så jeg kan få en røremaskine. Der er dog et rigtig godt tilbud på en sort OBH Nordica Hercules røremaskine her før jul (1599 kr.), så jeg smuttede forbi den lokale butik i Brønshøj i går med gavekort fra brylluppet. Jeg var heldig, for der var kun én tilbage hos dem. Røremaskinen blev fragtet hjem forrest på cyklen – jeg trak selvfølgelig cyklen, for maskinen var ikke helt let.

Da jeg kom hjem, gik jeg straks i gang med at pakke maskinen ud og rense de løse dele. Jeg havde allerede været inde på OBH Nordicas hjemmeside for at se, hvordan man fx sætter dejkrogen på maskinen, så alt burde være lige til – meeeeen… Det var det ikke! Det var som om, der sad et eller andet i vejen i hullet, hvor dejkrog/rørespade/piskeris skulle sættes på. Det burde i følge en vejledningsvideo være snip-snap, og så sad den på, men dejkrogen ville bare ikke på min maskine. Jeg prøvede med lidt vold, men lige lidt hjalp det. Jeg ringede skuffet til Frank og fortalte om problemet, og han lovede at kigge på det efter arbejde. Da han nogle timer senere kom hjem, gik han straks i gang. Efter lidt roden med maskinen – og lidt vold – fik han løst problemet. Det var noget med en fjeder, som vist ikke var helt klar over, at den var en fjeder. Anyway, jeg var lykkelig, for endelig kunne jeg selv få det hele til at virke. Maskinen er endnu ikke kommet i brug, men det gør den i morgen, og jeg glæder mig 🙂 Jeg skal nok fortælle mere om maskinen, når den er afprøvet nogle gange.

Pointen med denne historie er, ud over at jeg kan være utålmodig, og at du lige nu kan få en lækker røremaskine til kun 1599 kr., at jeg ikke kan klare mig uden min handymand. Uden ham havde jeg sikkert måtte slæbe maskinen tilbage til Imerco og få pengene retur. Det havde gravide jeg ikke været tilfreds med!

OBH Nordica Hercules røremaskine