Jeg har jo tidligere vist et billede af vores bryllupskage. Nu kommer der lige lidt flere, for den var altså rigtig god 🙂 Vi købte den hos Grannys House i Søborg. Deres kuvertpris ligger normalt på 75 kr. Vi betalte lidt mere, for vi ville have den i etager,  og derudover skulle vi også have den leveret. Den samlede pris blev 2.275 kr.

Der var lækre friske bær og lidt blomster på toppen.

Bær på bryllupskagen

Selve kage bestod af et lag kagebund med valnødder, passionsfrugtmousse, et tyndt lag almindelig lys kagebund, hvid chokolademousse. Siderne var dækket af marcipan og toppen som sagt af bær og blomster. Måske du kan se det ud fra kagesmagningsbilledet:-)

Vi smager på bryllupskage

Du får også lige selve kagen igen 🙂 Stativet til kagen lånte vi i øvrigt af Grannys House.

Bryllupskage

Her til sidst kan jeg fortælle, at vi ikke kommer til at følge traditionen med at spise et stykke af kagen et år efter brylluppet. Efter bryllupsrejsen ville vi nemlig lige have et lille stykke af kagen, men låget til fryseboksen gik i stykker, og vi havde ikke en ekstra boks i rette størrelse. Al den resterende kage blev derfor spist af mig og Frank over to dage. Det blev til to kæmpe stykker til hver (og to lidt ekstra tykke maver) 😉