Jeg har ikke skrevet herinde de seneste dage, og det skyldes, at jeg har haft ret travlt med bryllupsforberedelser. I lørdags blev vores bryllup så holdt. Vi blev viet i Lindevang Kirke, og festen blev holdt i et stort telt hjemme i haven. Det var en skøn dag, og vi lod den ikke blive ødelagt af, at fotografen, vi havde bestilt, var en no-show. Gode venner tog heldigvis masser af billeder. Den oprindelige fotograf vil dog få en ret dårlig anmeldelse af os senere.

Jeg havde lavet min egen brudebuket og de øvrige buketter til festen. Franks søster, Alice, havde hjulpet os med at dække borde og pynte op. Jeg havde desuden selv ordnet hår og makeup til den store dag.

Nu er vi så mand og kone, og efter vores bryllupsrejse til Italien ændrer vi navn til Frank og Rie Sonne Mortensen. Det bliver underligt at skulle skrive under med et nyt efternavn. Det skal jeg vist lige vænne mig til. Jeg har dog jo heldigvis lidt tid til at øve mig.

Efter bryllupsrejsen skal jeg nok fortælle mere om blomsterne, maden, drikkevarerne og ikke mindst bryllupskagen.

Bryllupsceremoni

Brudebuketten

Os i kirken

Brudeparret kysser

Bryllupskage