I går startede morgenen godt – troede jeg. Da jeg skulle cykle på arbejde, nåede jeg ikke engang ud af indkørslen, før jeg opdagede, at bagdækket var røget af. Altså selve dækket, ikke hele hjulet 🙂 Heldigvis har vi en lejebil i øjeblikket (pga. brylluppet). Jeg måtte derfor vække min søde forlovede, så han kunne køre mig til stationen. Han skulle ellers møde sent den dag, men det blev der ikke noget af.

Det er rigtig dejligt at have egen bil. Det giver bare en ekstra frihed, som vi nok kommer til at savne i tiden fra, at vi har afleveret vores lejebil tilbage til Driveon, og til at vi skal købe vores egen bil. Lejebilen, vi har, er en Peugeot 208. Den passer meget godt til vores behov nu og her, men når vi skal købe egen bil, skal der være mere plads. Der skal jo være plads til familieforøgelse.

Lejebil