En meget træt morgen blev en smule mindre træt, da jeg i morges kom ud for at kigge til haven. Den ene af mine hvide opiumsvalmuer, Yellow Peony, var nemlig sprunget ud. Den er så fin. Den overtog sammen med sine medsammensvorne jo nærmest højbedet, hvor også nogle georginer står, så jeg måtte rykke dem et andet sted hen. Det var de ikke helt tilfredse med, så flere af dem visnede, og de få, der er tilbage, ser lidt ynkelige ud. Jeg bliver nok nødt til at så endnu en opiumsvalmue, som så kan vokse op og fylde lidt. Indtil da vil jeg trods alt nyde den fine blomst. Om lidt blomstrer endnu én.

White Peony opiumsvalmue

Der er også endnu en georgine (dahlia), som nu blomstrer. Det er sorten Arabian Night. Den er også bare rigtig flot og har en dyb, mørk bourdeaux farve. På billedet ser den pga lyset dog lidt mere rødlig ud, end den er. Virkelig, virkelig smuk, siger jeg bare.

Arabian Night georgine (dahlia)