Jeg må jo desværre indrømme, at jeg den seneste måneds tid helt har glemt at holde dig opdateret på, hvordan det går mine salater i haven.

Spinaten voksede rigtig godt, og vi fik spist en masse af den. Den gik for små 14 dage siden i stok pga varmen, så resterne er smidt ud.

Rucolaen var lidt langsom til spire, men efter at have taget lidt af den begyndte den at vokse bedre. Den smagte skønt. Den gik også i stok og er derfor smidt ud.

Feldsalaten har vokset ok, men jeg synes ikke, at den er så spændende. Den er bedst blandet med andre salater. Den er netop nu begyndt at blomstre, så om lidt ryger den også ud.

Lollo Rossa giver et godt crunch. Den er også lidt langsom i optrækket, så du skal være tålmodig og pænt vente på, at den titter frem. Den vokser hurtigere, hvis du plukker af den lidt ofte. Det er den eneste salat, som endnu ikke er blomstret/gået i stok, og jeg ved faktisk ikke, om den gør det. Det har jeg ikke fået tjekket op på. Udseendemæssigt har jeg erfaret, at den bliver rødest og smukkest, hvis den får nok sol. Den kan nærmest gå for at være en prydplante.

image