I mere end en uge har vi hver dag plukket over et halvt kilo jordbær ude i haven. Vi har faktisk kun fem store planter plus en lidt mindre, men de giver kolossale mængder, og vi nyder det. Jeg har lavet jordbærgrød og jordbærmarmelade for første gang i mit liv, og ellers har vi spist de mange jordbær med mælk/fløde på eller i smoothies med banan.  Det er totalt luksus 😀

Vi har næsten haft jordbærrene for os selv. Nogle solsorte har forsøgt at nå igennem nettet og ind til jordbærrene, og enkelte gange har de haft held med foretagendet. Dog kun så de fik fat i et par stykker, og når det ikke er mere end det, så klarer vi det nok. Har jeg fundet et halvt jordbær i højbedet, har jeg lagt det op på en af stolperne på hegnet ind til naboen. Egern kan nemlig, har vi fundet ud af, også godt lide jordbær. I hvert fald dem som kommer på besøg i vores have. De gider dog kun have de røde. De grønne lader de pænt ligge. Lidt forkælede, synes jeg nok 😂

image